Incasso Bureau No Cure No Pay Credifin

Incassotraject

Klein of groot bedrag? Een betwiste of onbetwiste vordering? We lossen het graag voor je op. Geen gedoe en geen omkijken meer naar. Altijd op basis van 100% (No)-Cure No Pay incasso, dus je debiteur betaalt de incassokosten bovenop het openstaande bedrag. Innen we niets? Dan betaal je ook niets!. Via ons online incasso webportaal upload je eenvoudig de achterstallige facturen en weet je altijd wat de status is van het incassotraject.

Klantvriendelijke benadering

Je klanten benaderen we op een vriendelijke manier. Ons doel is om je klantrelatie zo goed mogelijk te houden. En we zetten door, ook als het heel lastig wordt! Dat doen we op verschillende manieren, passend bij de situatie en de contactgegevens die we van je debiteur hebben, denk aan:

 • Aangetekende e-mail™ met iDeal betaalmogelijkheid
 • SMS met iDeal betaalmogelijkheid
 • Whatsapp
 • Voice-dialing
 • Of zelfs via social media
 • Telefonisch (om de reden van wanbetaling te achterhalen)

Incasseren met Aangetekende E-mail™

Met Aangetekende E-mail™ met iDeal betaalmogelijkheid is onze ervaring dat debiteuren deze E-mails meestal binnen 30 minuten openen en vaak dezelfde dag nog een reactie geven of zelfs betalen. Met Aangetekende E-mail™ ontstaat er ook nooit een discussie of deze ingebrekestelling is ontvangen of niet. We kunnen het immers aantonen dat je debiteur de aanmaning daadwerkelijk heeft ontvangen en gelezen. Een snelle, duurzame en effectieve manier dus om je debiteuren het zo gemakkelijk mogelijk te maken om het openstaande bedrag te betalen.

Blijft incassobetaling nog steeds achterwege?

Dan lossen we het op met betaalafspraak of betalingsregeling, dus niet meteen met zwaar geschut. We houden je debiteur wel nauwgezet in de gaten, want ‘afspraak is afspraak’. Als de afspraak niet nagekomen wordt, gaan we er direct achter aan.

Schuldbewaking

In onze ervaring is het soms wijsheid om de zaak te laten rusten als er nog steeds niet betaald wordt. Periodiek checken we dan met diverse hulpbronnen of de financiële situatie (en bereidwilligheid om te betalen) verbeterd is. We doen dit handmatig, het is geen geautomatiseerd proces en altijd te volgen via je eigen online dossier.

Hoe incasseren we de betalingen?

 • Incassering in heel Nederland
 • Via eenvoudige online betalingsmogelijkheden
 • Bulk incasso (via een API koppeling of aangeleverde Excelbestanden)
 • Na incassering ontvang je dezelfde week nog het uitstaande bedrag

Uw eigen klantenportaal 

Via ons online incasso webportaal heb je 24/7 inzage in alle incassotrajecten die lopen of al afgesloten zijn. Alle facturen, bijbehorende documentatie en correspondentie (mail, telefonisch contact, whatsapp berichten etc.) kun je hier altijd inzien. Zo weet je altijd de status van je incassotraject(en).

Webportaal voor debiteuren

Debiteuren kunnen via een smartphone/tablet of computer inloggen op ons webportaal voor debiteuren ,waarna zij toegang tot de openstaande facturen en bijbehorende documentatie en correspondentie hebben. Zo kunnen zij eenvoudig de openstaande vordering met iDeal betalen, om een regeling verzoeken en zelfs met ons chatten. 

Wat als de debiteur nog steeds niet bereid is om te betalen?

Dan kun je ervoor kiezen om via een huisbezoek of creditcheck de situatie op locatie in kaart te brengen en via diversie hulpbronnen waartoe wij toegang hebben. Van deze bevindingen wordt een uitgebreid rapport opgesteld en op basis daarvan kun je beslissen om over te gaan tot een gerechtelijke procedure om de debiteur te dagvaarden.

Meer weten?

No cure no pay

Hoe werkt het?

Bekijk FAQ’s

Contact opnemen

 

Waarom Credifin?

 • Snel resultaat dankzij ruim 12 ½ jaar ervaring
 • 100% No cure No pay Incassobureau
 • De volgende werkdag brief al bij je debiteur
 • Eenvoudig uploaden van je facturen
 • Volg het incassotraject 24/7 via je online dossier
 • Gratis incasseren met Aangetekende E-mail™

Wat klanten zeggen:

9.3 / 10

98 beoordelingen

Naar alle reviews